"PraktijkTOF! heeft mijn dochter enorm geholpen. Met veel geduld en tact is Judith met haar omgegaan. Tijdens de lockdown van Corona ging het RT gewoon door via Skype. Dit was perfect voor mijn dochter. Ze hoefde geen sessie te missen en kon doorgaan met haar oefeningen. Ik ben heel tevreden met PraktijkTOF!
"Ondanks Corona tijd een goed contact gehad met Judith, voelde heel persoonlijk ondanks de afstand. Onze dochter ging graag naar Judith toe en we hebben ook echt verandering gezien in haar gedrag.
"Ik gun iedereen iemand als jou die met oprechte passie en begrip aan de slag gaat.
"Nog hartelijk dank dat je <onze dochter> met spelling geholpen hebt. Ze ging altijd met plezier naar je toe. Het niveau ging met sprongen vooruit. Ze staat op haar rapport een 8,5 voor Nederlands.
"Door Judith's positieve en enthousiasmerende aanpak ging onze zoon (bijna :) fluitend door zijn RT. De enorme achterstand met spelling was snel en goed weggewerkt.
"Het gaat geweldig met <onze dochter>, ze heeft veel aan jou lessen gehad . Ze volgt het niveau VMBO-TL. Dit wilde ze ook graag en ze laat het ook zien dat ze het kan. Haar Nederlandse leraar vind ook dat zij een van de beste van de klas is als het op spelling aan komt.
"Mijn oudste zoon is dyslectisch en had een enorme achterstand in spelling. Dankzij Judith kreeg hij in no-time zijn niveau zo ver omhoog, dat hij zijn wens om naar de HAVO te gaan heeft kunnen vervullen. Ook mijn jongste heeft in korte tijd zijn spelling kunnen opvijzelen. Beiden hebben nu nog steeds veel aan de lessen bij Judith.